Waarom zou je een personal trainer inhuren?

Het verhaal van Daphne van der Wilt, ondernemer en geen sportvrouw. Maar ze heeft een manier gevonden om trainen toch een plek in haar drukke agenda te geven. Een setting waar ze zich fijn voelt, waardoor ze het trainen toch leuk is gaan vinden. 

Of Janneke, die door haar fibromyalgie niet wist hoe ze moest trainen. En überhaupt niet wist dat ze zo goed kon trainen. Maar, wel op een manier die bij haar past. Die haar lichaam accepteert, waardoor ze telkens beter wordt. Ook al is het soms niet makkelijk. 

Elise, moeder en ondernemer. Een druk leven, waarin aandacht voor gezondheid belangrijk voor haar is. Voldoende kracht en energie maken dat ze zowel haar werk als een gezinsleven goed volhoudt. Dat ze pijnvrij kan bewegen en plezier heeft in training. Kijk, en luister naar het verhaal van Elisel. 

Marleen, na een tweede zwangerschap wilde zij haar kracht en conditie weer opbouwen. Ze zocht een manier die bij haar paste. Een plek waar ze niet na een aantal keren al kon, en wilde, afhaken. Elke dinsdagavond staat ze bij mij in de studio. En de vooruitgang die is er! Lees hier het verhaal van Marleen.

Edwin, vader en gelukkig weer fanatiek sporter. Ik ben ruim 5 jaar geleden gediagnosticeerd met Parkinson. Na deze diagnose ben ik serieuzer bezig gegaan met sport. Ik wilde in beweging blijven om zo mobiel te blijven zodat ik kan blijven werken en leuke dingen kan blijven doen met mijn kinderen. Lees meer over Edwin.

Linda, moeder van drie prachtige jongens met een baan in de zorg. Een baan die fysiek veel van haar vergt. ‘Gaandeweg werden mijn rugklachten steeds erger, ik merkte aan mezelf dat ik kribbig werd, de continue pijn kostte me veel energie. Ik wilde gewoon weer mezelf kunnen zijn en me niet door mijn pijn laten belemmeren; ontspanning terug vinden in het sporten en ravotten met de boys’. Lees meer.