Waarom zou je een personal trainer inhuren?

 

– elke sporter een eigen verhaal –

Het verhaal van Daphne van der Wilt, ondernemer en geen sportvrouw. Maar ze heeft een manier gevonden om trainen toch een plek in haar drukke agenda te geven. Een setting waar ze zich fijn voelt, waardoor ze het trainen toch leuk is gaan vinden. 

Of Janneke, die door haar fibromyalgie niet wist hoe ze moest trainen. En überhaupt niet wist dat ze zo goed kon trainen. Maar, wel op een manier die bij haar past. Die haar lichaam accepteert, waardoor ze telkens beter wordt. Ook al is het soms niet makkelijk. 

Elise, moeder en ondernemer. Een druk leven, waarin aandacht voor gezondheid belangrijk voor haar is. Voldoende kracht en energie maken dat ze zowel haar werk als een gezinsleven goed volhoudt. Dat ze pijnvrij kan bewegen en plezier heeft in training. Kijk, en luister naar het verhaal van Elisel. 

Marleen, na een tweede zwangerschap wilde zij haar kracht en conditie weer opbouwen. Ze zocht een manier die bij haar paste. Een plek waar ze niet na een aantal keren al kon, en wilde, afhaken. Elke dinsdagavond staat ze bij mij in de studio. En de vooruitgang die is er! Lees hier het verhaal van Marleen.