Het verhaal van Daphne van der Wilt – eigenaar Wiltkracht.

 

Alweer een aantal jaren geniet ik van de Personal Training bij Annely. Eerst bij haar thuis en nu in haar prachtige trainingsstudio bij Nijstad. Toen ik hieraan begon, zocht ik iemand die mij kon helpen consequent te trainen. Niet onzinnig en eindeloos ronddwalen in een sportschool. Ik vond sporten eigenlijk gewoon niet leuk.
 
Ik wil effectief sporten.
 
En dat lukt, elke week is het weer raak. Goed raak. Ik ervaar het als een moment waarop ik gericht bezig ben, ik merk dat ik iets doe dat werkt. Ik weet dat ik een uur lang effectief train. Krachttraining maakt me fysiek sterker en we boksen voor de conditie. Als we boksen vergeet ik alles! Heerlijk!
 
Als ik eerlijk ben ga ik soms met tegenzin. Maar ik ga. Omdat het me helpt. De kleine setting geeft me een goed gevoel en af en toe een cappuccino na de training maakt het natuurlijk helemaal af! Annely heeft de nuchtere, serieuze aanpak die me bevalt. En eigenlijk ben ik het sporten stiekem leuk gaan vinden.
 
Ik raad het iedereen aan die van nature misschien geen sporter is en er qua tijd ook niet altijd prioriteit aan geeft. Ruil je drie voorgenomen sessies in een sportschool in voor één uurtje effectief trainen bij Annely!
 
Daphne van der Wilt.